Šķelda, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lateira, SIA

Lauktehnikas 16, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Šķelda , šķeldas pirkšana, iepirkšana, apaugumi, apaugumu novākšana, savākšana.

Dārta Koks, SIA

Rīga
Apraksts:

Mežsaimniecība, šķeldas ražošana, apauguma novākšana. ''Dārta koks'' pakalpojumus sniedz visā Latvijā.

Scan Panel, SIA

Dzirnavu 14, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Izotermiskie furgoni ✓ Kravas kastes dzīvnieku pārvadāšanai ✓ Mobilās tualetes ✓ Starpsienas ✓ Sendvičpaneļi šķeldas vedēju piekabēm ✓ Sendvičpaneļi pārvietojamiem telpu risinājumiem ✓ Kemperu remonts un izgatavošana ✓ Elementi ūdenstransportam ✓ Sienu, grīdu sendvičpaneļi telpām ar noteiktu temperatūras režīmu

Paulwood, SIA

"Kalnieši 3" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Piedāvājam:: ✓ Koku zāģēšanu ✓ Koku pievešanu un izvešanu ✓ Apauguma novākšanu ✓ Šķeldas un malkas ražošanu ✓ Treilera (ar vinču) pakalpojumus ✓ Minerālmaisījumu piegādi (smiltis, šķembas, grants, melnzeme). Par uzņēmumu:

Mēs, SIA "Paulwood" sniedzam mežizstrādes pakalpojumus Vidzemē. Pērkam cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā.

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

Druplat, SIA

Radžu 18, Rīga, LV-1057
DRUPLAT koka atkritumu pārstrādātājs:: ✓ Dokumentu apstiprināšana par atbilstoši veiktu koka atkritumu pārstrādi ✓ Koka atkritumu drupināšana mūsu vai jūsu teritorijā ✓ Koka atkritumu savākšana konteineros ✓ Metāla piejaukumu atdalīšana ar Doppstadt ✓ Drupinātas koksnes - šķeldas tirdzniecība

Serval, Mežizstrāde un mežsaimniecība

Struktoru 14, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Pilns mežizstrādes cikls – no cirsmu ierīkošanas līdz iegūto materiālu realizācijai; ✓ Meža taksācija Vidzemē; ✓ Meža zemes augsnes sagatavošana – pacilu rakšanu ar ekskavatoru, ar speciālu pacilu rakšanas kausu; ✓ Apauguma (koku, krūmu) novākšana no lauksaimniecības zemēm, lauku īpašumiem, mežmalām, ceļmalām, grāvmalām, kā arī pilsētvidē (t. sk. attīrām zemi no apauguma, to sagatavojot būvniecības darbiem); ✓ Celmu un sakņu raušana, frēzēšana un novešana; ✓ Grāvju rakšana ar specializētu trapeces kausu, grāvju padziļināšana un attīrīšana no piesērējuma; ✓ Dīķu rakšana, aizaugušu dīķu atjaunošana, padziļināšana un krastu nostiprināšana.

Pērkam – mežus, cirsmas, ražīgus apaugumus, apaļkokus, energokoksni un aizaugušus lauku īpašumus.

ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

Grantiņi 1, SIA

Gaujasrēveļi, "Kartona fabrika 2" , Rankas pagasts, Gulbenes nov. LV-4416
Apraksts:

"Grantiņi 1" ir viens no vadošajiem mežizstrādes uzņēmumiem Latvijā, kas ir sasniegts ar neatlaidīgu un mērķtiecīgu darbu, godprātīgu un lojālu attieksmi pret klientiem un sadarbības partneriem. Mūsu galvenie pakalpojumi: mežizstrāde, kokmateriālu transports, šķelda. Piedāvājam arī treileru, iekrāvēju un remontdarbnīcas pakalpojumus.

Graintech, SIA, Latgales filiāle

Trūpi, "Ozoli" , Viļānu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4650
Apraksts: SIA GRAINTECH ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Venta Transports, SIA

Saules 131a, Ventspils LV-3601
Pakalpojumi:: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Kokmateriālu un šķeldas transportēšana ✓ Loģistikas pakalpojumi ✓ Ostas kravas transportēšana ✓ Bīstamo kravu pārvadājumi ✓ Šķidro kravu pārvadājumi ✓ Ekspress kravu piegāde Par mums::

SIA "Venta Transports" nodarbojas ar kravu pārvadājumiem. Pārvadājam dažādus materiālus - kokmateriālu un šķeldas transportēšana. Loģistikas pakalpojumi visā Latvijas teritorijā un Eiropas Savienības teritorijā. Ostas kravu pārvadājumi, šķeldas transportēšana, kūdras transportēšana, graudaugu transportēšana, beramo kravu pārvadājumi, šķidro kravu pārvadājumi, negabarīta kravu pārvadājumi, ekspress kravu piegāde

A.D., SIA, Zemes, īpašumu noma, pirkšana

Naukšēni, "Vārpas 5" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Darbības jomas:

Lauksaimniecības zemju, nekustamo īpašumu un mežu pirkšana un noma Rūjienā, Naukšēnos, Rencēnos, Kārķos, Ērģemē, Jeros, Vilpulkā, Lodē, Sēļos, Valmierā. Transporta pakalpojumi, šķeldas un malkas tirdzniecība, šķeldošana. Graudkopība.

SIA EG ŠĶELDA

Zvaigžņu iela 11, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Informācija no uzņēmumu reģistra

Latvijas šķelda, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

"Birzgaļi", Grobiņas pag., Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Informācija no uzņēmumu reģistra

SIA The Skeld

Dzirnavu iela 119 – 31A, Rīga, LV-1050
Informācija no uzņēmumu reģistra

SK Grean Enerģija, SIA

Saulrītu 1, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
, šķelda Jēkabpilī, šķelda Jūrmala, šķelda Limbaži, šķelda Limbažos, šķelda Liepāja, šķelda Līvāni, šķelda , , šķelda Smiltene, šķelda Talsi, šķelda Talsos, šķelda Tukums, šķelda Tukumā, šķelda Valmiera, šķelda

Šķeldas A, SIA

Vestiena, Nākotnes 3-7, Vestienas pagasts, Madonas nov., LV-4855
Pārtikas tirdzniecība

Sveaskog Baltfor, SIA, Jaunmīlgrāvja termināls

Tvaika 70, Rīga LV-1034
Kokmateriāli, Papīrmalka, Apaļkoks, Bērzs, Malka, Šķelda , Kurināmā šķelda , Meža šķelda , Kurināmais, Zari

Sveaskog Baltfor, SIA, Mērsraga termināls

Mērsrags, Lielā 62a, Mērsraga pagasts, Talsu nov. LV-3284
Kokmateriāli, Papīrmalka, Apaļkoks, Bērzs, Malka, Šķelda, Kurināmā šķelda, Meža šķelda, Kurināmais, Zari, Cirsmu atliekas, Koksnes atliekas, Biomasa, Apaugumu izstrāde, Šķeldošana, Cirsma, Apaugums, Enerģētiskā koksne. Energokoksnes, Šķeldas, Kokmateriālu tirdzniecība. Kokmateriālu, Bērza, Malkas iepirkšana. Zaru, Malkas