Šķelda, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Birzes J, SIA

Gaigalavas pagasts, Rēzeknes nov. LV-4618
Beramo kravu pārvadājumi. Birstošo kravu pārvadājumi. Graudu pārvadājumi. Beramo kravu piegāde. Rēzekne, Ludza, Preiļi, Kārsava, Krāslava. Šķeldas, skaidu piegāde, pārvadājumi. Šķeldas pārvadājumi Rēzekne, Ludza, Kārsava, Daugavpils, Krāslava, Preiļi, Līvāni, Lubāna, Madona, Zilupe, Dagda, Latgale, Latgalē.

Birzes, ZS

"Birzes" , Vadakstes pagasts, Saldus nov. LV-3895
Par mums:

Saimniecības pamatnodarbošanās ir lauksaimnieciskā ražošana: lopkopība un graudkopība, bez tam tā nodarbojas ar mežizstrādi un šķeldas materiāla sagatavošanu. JCB traktors, universāls iekrāvējs.

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī

1

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

  • 1 Kokapstrāde

Centrometal, SIA

Upeslejas, Skolas 2-29, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
Apraksts:

"Centrometal" - individuālās un industriālās apkures sistēmas. Uzņēmums "Centrometal" ir starptautisks industriālo un privāto apkures iekārtu un sistēmu ražotājs ar jau vairāk nekā 50 gadu lielu pieredzi šajā jomā. "Centrometal" piedāvā individuālus risinājumus efektīvām sistēmām ar jaudu no 1,5 līdz 5000 kW visām lietošanas nozarēm un visiem siltumenerģijas lietotājiem.

Ciprese 1, SIA

"Lapiņi" , Otaņķu pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3475
Kokapstrāde, taras ražošana, palešu ražošana, koku iepirkšana, taras kluču iepirkšana, pērk taras klučus, šķelda , , šķeldas ražošana, augstvērtīga šķelda , koku pirkšana, tara, koka paletes, paletes, eksports, palešu

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Apraksts: Kokmateriālu imports, eksports. Timber import, export. Latvija, Latvia, in Latvia, Letonia. Timber sale. Koka māju ražošana Latvijā.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Dozimetrs, SIA

Senču 2, Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA "DOZIMETRS" pamatdarbība ir projektu izstrāde, ieviešana, konsultācijas un iekārtu piegāde radiācijas mērīšanas vajadzībām, kā arī risinājumu nodrošināšana kodolmateriālu kontrabandas novēršanai un kodoldrošībai kopumā.

Druplat, SIA

Radžu 18, Rīga, LV-1057
DRUPLAT koka atkritumu pārstrādātājs:: ✓ Dokumentu apstiprināšana par atbilstoši veiktu koka atkritumu pārstrādi ✓ Koka atkritumu drupināšana mūsu vai jūsu teritorijā ✓ Koka atkritumu savākšana konteineros ✓ Metāla piejaukumu atdalīšana ar Doppstadt ✓ Drupinātas koksnes - šķeldas tirdzniecība

Duo systems, SIA, EASYPELL granulu apkures katli

Dzidriņas, "Dukāti" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
SIA "DUO systems" produkcija::

Uzņēmums piedāvā ne tikai iegādāties un uzstādīt siltumu ražojošas iekārtas - katlus, degļus, žāvēšanas kameras -, bet arī uzstādīt žāvēšanas kameras un realizēt konteineru katlumāju projektus.

✓ Apkures iekārtas ✓ Rotācijas degļi ✓ HVAC risinājumi ✓ Filtrēšanas sistēmas ✓ Žāvēšanas kameras ✓ Konteineru katlumājas

Dārta Koks, SIA

Rīga
Apraksts:

Mežsaimniecība, šķeldas ražošana, apauguma novākšana. ''Dārta koks'' pakalpojumus sniedz visā Latvijā.

Dārzu darbnīca, SIA

"Bruģi" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Krāsaina mulča, mulčas ražošana, mulča, krāsota šķelda .

Ecotechno, SIA

Rīgas 36, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
, Šķelda Valkā, Šķeldotāji Valkā, Šķeldotājs Smiltenē, Šķeldošana Smiltenē, Šķelda Smiltenē, Šķeldotāji, Vidzemē, Šķeldošana Vidzemē, Šķelda Vidzemē, Šķeldotāji Vidzemē.

Eidz Transports, SIA

Līgo 16, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Beramās kravas, šķelda , skaidas, granulas.

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Industriālo iekārtu un elektroiekārtu:: ✓ programmēšana - Siemens, Rockwell Allen-Bradley, ✓ montāža, ✓ pārbūve, ✓ apkalpošana, ✓ serviss Atkritumu šķirošanas automātikas projektēšana, uzstādīšana un programmēšana:

Biokurināmā katlu un palīgiekārtu automatizācija jauniem un lietotiem katliem no 1MW-9MW. Esam izveidojuši automātiku vairāk kā 30 apkures katliem. Projekti realizēti Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Zviedrijā, Dānijā, Polijā. 

Enefit Green, SIA

"Granulas" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Kurināmais, granulas, granulu rūpnīca, granulu rūpnīca Brocēnos, kokskaidas, skaidas, malka, šķelda ,

Energoparks, SIA

"Viesalgi" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
valstis, starptautiskie kravu pārvadājumi, piekabes, Ražo, pērk, pārdod šķeldu, Celulozes, nomaļu, zaru šķelda

Erte Grupa, SIA

Gardene, "Jaunkļavas" , Auru pagasts, Dobeles nov. LV-3701
Kokapstrāde, taras zāģmateriālu ražošana, šķelda , skaidas, koka paletes. Palešu ražošana.

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali